Nové druhy Koření Kulinář od Petra Stupky

Nové druhy Koření Kulinář od Petra Stupky
Koření Kulinář pro vás vybral a namíchal známý český kuchař Petr Stupka. Neobsahuje žádné konzervanty, barviva ani „éčka“. Některé směsi jsou zcela bez soli, jinde najdete maximálně 15 % soli. Jedná se o velmi kvalitní směsi koření, bylinek a sušené zeleniny. Vše je navíc zabaleno v úhledných malých kyblíčcích a skvěle se tak hodí i jako dárek. V naší nabídce najdete tři nové směsi koření – Na ryby, indická Tikka Masala a Čína.
Hlavní složkou Koření na ryby je český kmín, který se k jemnému rybímu masu skvěle hodí. Doplňují ho sušené bylinky, zázvor a česnek. Tuto směs využijete na mořské i sladkovodní ryby a krásně provoní také dušenou nebo grilovanou zeleninu.

Indická směs Tikka Masala je zajímavou kombinací lehce pikantního chilli a nasládlé chuti kardamonu a skořice. Hodí se na dušená masa i luštěniny připravované v indickém stylu. Rozhodně doporučujeme všem, kteří mají rádi nové a netradiční chutě.

Směs koření na Čínu je v podstatě suchá marináda, která nejlépe funguje rozmíchaná v oleji nebo v bílém jogurtu. Touto směsí maso potřete a pečte v troubě nebo na pánvi. Hodí se také na grilování.

Na stránkách výrobce www.kulinar.cz najdete mnoho receptů, ve kterých můžete toto koření použít. U nás v kuchyni tyto roztomilé kyblíčky nikdy nechybí a teprve díky nim jsme poznali pravou vůni a chuť koření.





 
Odeslat článek známému   Vytisknout