9:00 - 17:00
Volejte +420 778 760 435
Kvalitní nůž s dlouhou tenkou čepelí pro vykosťování. Vyroben v Německu - Solingen.
9:00 - 17:00
Volejte +420 778 760 435
Vykošťovací nože se využívají k předběžnému zpracování masa. Při porcování masa svírá ostří nože poněkud větší úhel a vzhledem k tomu mají tyto nože pevnější čepel a lépe se s nimi manipuluje zejména při styku s kostmi, šlachami, chrupavkami a vůbec s tvrdými a houževnatými materiály.
Švýcarská firma Victorinox je známá jako výrobce kvalitních zavíracích nožů.
Aby vám nůž vydržel dlouho ostrý, nemyjte jej v myčce na nádobí, která výrazně zkracuje životnost ostří. Po použití omyjte pod tekoucí vodou, otřete, a uložte do bloku na nože. K broušení doporučujeme používat kvalitní ostřič, například ostřič nožů Fischer, se kterým se snadno pracuje.
Kvalitní nůž s dlouhou tenkou čepelí pro vykosťování. Vyroben v Německu - Solingen.
Vykosťovací kuchyňský nůž s 15 cm dlouhou čepelí a s ergonomickou a protiskluzovou rukojetí z černého plastu. Využívají se k předběžnému zpracování masa.
Vykosťovací kuchyňský nůž extra flexibilní, zahnutou a úzkou s 15 cm čepelí a s ergonomickou a protiskluzovou rukojetí z černého plastu. Využívají se k předběžnému zpracování masa.
Vykosťovací kuchyňský nůž s 12 cm dlouhou čepelí a s ergonomickou a protiskluzovou rukojetí z černého plastu. Využívají se k předběžnému zpracování masa.
Velmi ostrý kuchyňský nůž s rovným ostřím od švýcarské firmy Victorinox. Délka ostří 15 cm.
Velmi ostrý kuchyňský nůž s rovným ostřím od švýcarské firmy Victorinox. Délka ostří 20 cm.
Velmi ostrý kuchyňský nůž s rovným ostřím od švýcarské firmy Victorinox. Délka ostří 19 cm.
Kuchyňský filetovací nůž s 20 cm dlouhou, úzkou a pružnou čepelí je vhodný na filetování ryb a masa.