9:00 - 17:00
Volejte +420 778 760 435
Velmi ostrý vykošťovací nůž od švýcarské firmy Victorinox. Délka ostří 12 cm.
9:00 - 17:00
Volejte +420 778 760 435
Vykošťovací nože se využívají k předběžnému zpracování masa. Při porcování masa svírá ostří nože poněkud větší úhel a vzhledem k tomu mají tyto nože pevnější čepel a lépe se s nimi manipuluje zejména při styku s kostmi, šlachami, chrupavkami a vůbec s tvrdými a houževnatými materiály.
Švýcarská firma Victorinox je známá jako výrobce kvalitních zavíracích nožů.
Aby vám nůž vydržel dlouho ostrý, nemyjte jej v myčce na nádobí, která výrazně zkracuje životnost ostří. Po použití omyjte pod tekoucí vodou, otřete, a uložte do bloku na nože. K broušení doporučujeme používat kvalitní ostřič, například Fischer, se kterým se snadno pracuje.
Kód: 5.6403.15
Velmi ostrý vykošťovací nůž od švýcarské firmy Victorinox. Délka ostří 12 cm.
Kvalitní nůž s dlouhou tenkou čepelí pro vykosťování. Vyroben v Německu - Solingen.
Vykosťovací kuchyňský nůž s 15 cm dlouhou čepelí a s ergonomickou a protiskluzovou rukojetí z černého plastu. Využívají se k předběžnému zpracování masa.
Vykosťovací kuchyňský nůž s 12 cm dlouhou čepelí a s ergonomickou a protiskluzovou rukojetí z černého plastu. Využívají se k předběžnému zpracování masa.
Profesionální řeznický nůž vhodný i do domácnosti. Vyrobený v ČR.
Vykosťovací kuchyňský nůž extra flexibilní, zahnutou a úzkou s 15 cm čepelí a s ergonomickou a protiskluzovou rukojetí z černého plastu. Využívají se k předběžnému zpracování masa.
Vykosťovací nůž Victorinox Boning Knife je vhodný k vykosťování drůbeže nebo šunky, ořezávání tuku a šlach.